Dundeekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med fyldet:
Hak pomeransskal, sukat, cocktailbær og mandler hver for sig. Bland det hakkede fyld med rosiner, korender og 2 spsk. mel. Rør fedtstof og rørsukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsin- og citronskal. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med whisky. Vend forsigtigt fyldet i. Kom dejen i en velsmurt springform 23-24 cm. i diameter. Fordel smuttede, hele mandler i et pænt mønster på dejen. Bag kagen 1-1 ¼ time ved 175 grader. Prik i kagen med en gaffel, hænger der ingen dej ved er kagen færdig. Tips: Whisky kan varieres med rom eller appelsinsaft. Rørsukker kan erstattes med samme mængde almindeligt sukker. |
|
Opskriften er vist 11866 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anders fra Sydafrika - 2007-09-19 17:03:12 Jeg har bagt Dundee cake i aarevis. Opskriften er perfect. Bagetemperatur skal helst vaere 150*C og bagetid 105 - 120 secunder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne