Boomeranger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rør smør og sukker sammen.
Bland nødderne i melet og rør dem sammen med smørblandingen.
Del dejen i 50 små portioner og rul hver til 8 cm. lange pølser, som formes som en boomerang.
Bag dem øverst i ovnen på bagepladen i 15 minutter ved 175 grader.
Lad dem svale, før de drysses med sigtet flormelis.
|
|
Opskriften er vist 15260 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Bageren, Nærum - 2005-01-01 01:01:01 virrkelig god, skal smages |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne