Chokoladetoppe

Chokoladetoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
50 g.grofthakkede hasselnøddekerner
50 g.smuttede, grofthakkede mandler
200 g.mælkechokolade
50 g.rosiner
25 g.letknuste cornflakes
 
 
Opskrift:
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i ca. 2 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt, med 2 små skeer, 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir. Stil chokoladetoppene i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.

Tips:

Chokoladetoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 33644 gange,
og udskrevet 929 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god opskrift