Chokoladetoppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i ca. 2 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt, med 2 små skeer, 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir. Stil chokoladetoppene i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.
Tips: Chokoladetoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. |
|
Opskriften er vist 33643 gange,
og udskrevet 929 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne