Belgiske Chokoladetrøfler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Oprindelsesland : Belgien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Bring fløden i kog og kog den i ca. 1 min. Hæld den over chokoladen. Rør blandingen sammen til en blød masse. Den er nu ca. 50 grader varm og skal afkøles til 25 grader - når massen er begyndt at stivne en anelse i skålens kant.
Pisk nu massen til en tyk creme med el-pisker og stil den i køleskab, til den er fast nok til at blive formet til trøfler med to skeer. Læg dem på bagepapir og stil dem i køleskab. Smelt overtrækschokoladen og dyp halvdelen af trøflerne heri. Når overtrækket er stivnet næsten helt, rulles de i kakaopulver. Resten af trøflerne trilles til kugler og rulles i finthakkede hasselnødder der er afskallet. Dette kan gøres ved at lægge dem på en bageplade og riste dem i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader. Afkøl herefter nødderne i et dørslag og gnub skallerne af. |
|
Opskriften er vist 95220 gange,
og udskrevet 1692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2012-05-18 08:40:23 Puuh sys de bliver kvalmende efter bare en enkelt kugle, virkelig meget chokolade.. Skal ikke laves ret store! anonym - 2010-06-13 19:20:04 De ser gode ud!!! :) Heten - 2010-02-06 23:46:50 De smager godt men hvis du så tilføjer lidt rom og whiskey bliver de bare mere gode og husk at tilsmage rom og whiskey slik elskeren - 2008-12-08 20:49:35 mmmm mums!!! de smager bare så godt mit nye ynglings slik det er bare det bedste frem over laver jeg kun selv slik og det bliver helt klart efter den her opskrift!! Louise - 2006-12-21 16:37:26 Alt for meget chokolade. Ellers okay.. Men lav dem ikke for store. Det er alt for kvalmende.. Daniella - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne