Braiseret lammebov med citron og timian
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del boven i 4-5 stykker eller bed slagteren gøre det, han gør det gerne.
Varm olien i en stor stegegryde og steg kødet, til det har taget lidt farve. Tag det op og krydr det med salt og peber. Kom hvidløg, løg og gulerødder i gryden og lad også det få lidt farve. Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt rosmarin, citronskal, timian, tomater og rødvin. Bring retten i kog og lad det koge for ganske svag varme i 1½ time. Spæd med vand/bouillon undervejs og vend kødet ved samme lejlighed. Server med dampede grønne bønner og polentagratin. |
|
Opskriften er vist 41508 gange,
og udskrevet 1104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Aksel - 2020-03-25 08:49:56 Det var virkelig godt, kan anbefales. brugte dog kartoffelmos til. Ejnar Bjerring - 2009-04-09 19:10:25 En rigtig god ret og meget nem at lave Så prøv den bare Fam. Sommer - 2008-10-16 17:05:44 Velsmagende gryderet. Nem at lave. Prøv dog med en god kartoffelmos i stedet for polenta. Vi har prøvet begge dele og er slet ikke i tvivl om, hvad der passer bedst! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne