Juletærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og æg og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 times tid
Rul ca 2/3 af dejen ud og beklæd en tærteform, ca 22 cm i diameter, med den.
Smør et tyndt lag abrikosmarmelade ud over tærtebunden. Skræl og skær æblerne i både. Fordel æblebåde, rosiner, sukat og pomeransskal i tærtebunden. Riv marcipanen over. Rul resten af dejen ud, og skær den i strimler og læg over som fletværk. Bag tærten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 36374 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne