Nødderoulade med chokoladefyld
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med fyldet:
Smelt chokoladen i fløden sammen med pulverkaffe. Lad blandingen svale og stil den i køleskabet 2-3 timer eller natten over. Rouladebund: Lav en form af bagepapir ca 25x40 cm på bagepladen. Pensel formen med smeltet smør. Mal nødderne gennem mandelkværn eller kom dem i blender eller foodprocessor. Pisk de hele æg og sukkeret tykt og skummende. Vend de malede nødder, kartoffelmel og bagepulver forsigtigt i. Fordel dejen i papirsforme. Bag rouladebunden ca midt i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Vend rouladebunden ud på et stykke sukkerstrøet papir. Dæk straks med et fugtigt viskestykke og lad bunden blive helt kold. Pisk chokoladecremen stiv og fordel den over rouladebunden. Rul rouladen sammen på den lange led. Smør et tyndt lag abrikosmarmelade ud over rouladen. Rul marcipanen ud mellem to stykker plastfilm og beklæd rouladen med den. Smelt chokoladen og sprøjt den på gennem et papirkræmmerhus. Pynt med guldstøv. |
|
Opskriften er vist 26176 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne