Krydret flæskesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær sværen løs, så den blot sidder fast i den ene side.
Bland Klippet persille, reven citronskal, rosmarin og hvidløg. Fordeles på kødet, læg sværen tilbage på plads og sy, så sværen sidder fast. Kom salt på sværen og sørg for at saltet kommer ned mellem de enkelte flæskesvær. Krydr med peber og stik laurbærblade i sværen. Brunes i 15 min ved 250 grader C. Dæmp til 175 grader C., hæld bouillon ved og steg færdig 1¾-2 timer. Si skyen, skum den fri for fedt og bring den i kog. Tilsæt hvidvin og jævn saucen let. Server med bagte kartoffelbåde og salat med vilde ris. |
|
Opskriften er vist 21982 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-20 10:10:02 Stegte den på weber grill under låg ca. 2 timer. Vendte den hen over grillkullene til sidst, så sværen kunne blive sprød. Den bedste flæskesteg vi nogensinde har fået - og ikke fed. Krydderiblandingens smag trænger langt ned i kødet. LineTulleJakobsen - 2007-09-11 12:46:24 hmm. lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne