Anderledes svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nålene pilles af rosmarinkvistene, hvidløg pilles. Fedene og nålene hakkes fint evt. i blender, sammen med olien.
Snør stegen, så den holder faconen, og stik små lommer, med en lille spids kniv, rundt omkring i hele stegen. Lommerne fyldes med hvidløg-rosmarinpastaen. Gnid stegen med salt og peber, Klip de 2 rosmarin i passende stykker, og fordel dem rundt under snoren. Læg stegen i en bradepande, steg 20 min. på 225 grader C alm. ovn. Sæt ovnen ned til 150 gr. i yderligere ca. 1 1/2 time. Dryp engang imellem med stegeskyen. |
|
Opskriften er vist 145300 gange,
og udskrevet 1924 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2016-09-30 17:40:53 Godt med bouillon og roedvin i fadet sammen med groentager, stanniol over: temp. paa 160° i mindst 3-4 timer. Saa bliver den garanteret ikke toer, men som smoer. Giv evt. 15 min ved 250° til sidst. kirsten larsen - 2013-09-28 18:58:22 pas meget på den ikke bliver fir tør, ikke over 68 g når ovnen slukkes Per - 2009-10-24 14:00:18 Hvis det skal være en anderledes svinekam til en traditionel julemiddag skal der jo selvfølgelig serveres rødkål, brunede og hvide kartofler og brun sauce til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne