Julesnegle 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i lunet mælk.
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Kom gærvæden i og ælt dejen sammen.
Lad den hæve lunt i 45-60 minutter.
Rul dejen ud til en tynd plade. Fyld: Rør smør, sukker og marcipanmasse sammen. Fordel det på dejpladen. Drys kanel på og henover rosiner. Rul sammen som til en roulade. Skær dem i skiver, der bliver ca 15 stk. Læg dem med skærfladen opad i små papirsforme. Lad dem efterhæve 15 min. Kog imens sukker og vand, så det bliver sirupsagtig. Bag sneglene midt i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter. Kom lidt sirup på hver snegl, når der er et par minutter tilbage af bagetiden. |
|
Opskriften er vist 17237 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Stine28 - 2007-12-01 19:30:15 istedet for 2 dl vand. kan man bare bruge 2 dl sperm. det giver en bedre smag jesper - 2005-01-01 01:01:01 er udemærket |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne