Ingefærkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : England Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør blødt smør og sukker sammen. Tilsæt æg og krydderier, og rør igen. Bland melet i dejen, og ælt den hurtig sammen.
Del den i 20 klumper, der trilles til kugler. Tryk med en stegegaffel eller lignende dybt ned i dem 1-2 steder, og læg dem på pladen, og bag dem ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 54802 gange,
og udskrevet 1374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-11 16:28:15 Lidt for søde line - 2011-11-20 16:10:41 de er meeeega gode Mette - 2010-10-19 22:56:17 Uhh jeg skal til at lave dem nu. Det bliver SÅ spændende! nolife.com anonym - 2008-12-18 22:34:25 skal man trykke gaflen ned med spidsen eller med den flade side? dorthe - 2006-12-18 20:17:26 smager dejligt mange mennesker - 2005-01-01 01:01:01 Totalt nice kager, der nick - 2005-01-01 01:01:01 den kan godt an vendes af børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne