Engelske Theboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderirer og pomeranskal tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Pensles med æg.
Bages ca. 20 min. ved 200º. |
|
Opskriften er vist 25380 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer ZyNeX - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor er der ingen der har gidet kommentere til denne gode opskrift? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne