Stegt lammebov fyldt med krydret couscous
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Bønnesalat:
Bring rigelig letsaltet vand i kog og kog bønnerne uden låg (ellers mister de den flotte farve) ca. tre min. De skal stadig være sprøde. Kom bønnerne i koldt vand, dræn dem og lad dem dryppe af. Pisk olie og eddike sammen og smag til med sukker. Vend marinaden med bønner og løg og vend forsigtigt tomater og krydderurter i. Salaten har godt af at trække en times tid. Krydr med salt og peber. Lammebov: Hæld kogende letsaltet vand over couscousen og lad den trække til væden er opsuget. Rist korianderfrø og spidskommen på en tør og hed pande ca. 20 sek. Stød krydderierne i en morter. Rist derefter pinjekernerne på samme pande til de har taget lidt farve. Tag pinjekernerne op og kom olie på panden. Sauter løg og hvidløg til løgene er klare. Vend stødte krydderier, safran, couscous, mynteblade og lyse rosiner i og smag til med salt og peber. Stegning: Tænd ovnen på 160°. Spred den udbenede lammebov ud og fordel fyldet på den. Rul den tæt sammen og snør den. Stænk med citronsaft og salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad. Steg den ca. 5 kvarter eller til en stegetermometer viser 68°. Tag lammeboven ud og lad den hvile 10 min. inden den skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 10619 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne