Honinghjerter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt honningen i en rummelig gryde.
Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen.
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180° i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade.
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade. De opbevares i en tætsluttende dåse.
|
|
Opskriften er vist 23507 gange,
og udskrevet 981 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-08 17:44:37 kan jeg erstatte noget af honningen med atwel da vi har en diabetiker Vibeke - 2007-12-14 19:31:31 Det skulle have været så godt og endte i skraldespanden. Kunne næsten ikke få dejen ud af gryden. Var ok at rulle ud, MEN det hang så megt i at det ikke kunne føres ud på en bageplade. Der må absolut være noget galt. Har fulgt opskrifen slavisk... Kan nogen give gode råd???? Kirstine - 2005-01-01 01:01:01 de er bare så lækre og sprøde.. de står aller højest på min kage liste. vis jeg kunne ville jeg købe alle mine kager hos jer men jeg har ingen bil og jeres bageri er for langt væk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne