Saganaki
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Fetaosten skæres i ca. 1 cm tykke skiver. Der lægges en skive på et stykke stanniol (det kan være en fordel desuden at lægge et stykke bagepapir imellem, ellers kan den være tilbøjelig til at hænge i stanniolen). Den pyntes med de soltørrede tomater (man kan også bruge almindelige tomater), de hakkede løg og persillen. Herefter pakkes stanniolen sammen om den, og den sættes i ovnen i ca. 5-10 min. ved 200 °C.
Serveres med flûtes. |
|
Opskriften er vist 21690 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne