Ølsauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Øl Indsendt : Red : |
|
|
kom øl og vand i gryden og lad den koge ind til ca. 3/4 dl.
Pisk smør i og smag til med salt og peber. Vend persille i. |
|
Opskriften er vist 15509 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mie - 2005-01-01 01:01:01 Hvad kan man servere ælsauce til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne