Scampi á la Créole
Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer Oprindelsesland : Créole Indsendt : Red : |
|
|
Melet røres ud i ananassaft der er tilsat soya, honning, eddike, og ingefær.
Lad saucen blive tyk over svag varme, under stadig omrøring.
Ananasskiverne skære i mindre stykker. Sættes på et spid skiftevis med scampihalerne.
Pensles med saucen og grilsteges. Eller steges med lidt sauce i et lille ildfast fad i ovn og senere under salamanderen, eller grillen.
|
|
Opskriften er vist 11313 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne