Scampi á la Créole

Scampi á la Créole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 scampi
1 spsk.hvedemel
1 dl.Ananasjuice
2 spsk.sojasauce
1 spsk.honning
1 spsk.eddike
 ingefærpulver
4 ananasringe
 
Opskrift:
Melet røres ud i ananassaft der er tilsat soya, honning, eddike, og ingefær. Lad saucen blive tyk over svag varme, under stadig omrøring. Ananasskiverne skære i mindre stykker. Sættes på et spid skiftevis med scampihalerne. Pensles med saucen og grilsteges. Eller steges med lidt sauce i et lille ildfast fad i ovn og senere under salamanderen, eller grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 11309 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu