Risotto ai frutti di mare
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Muslingerne renses, skylles og befries for skæg. Muslinger som på dette stadie er åbne, kasseres.
Opvarm 1 spsk olie og steg muslingerne kort heri. Tilføj hvidvinen, kog op og læg scampi i. Stil gryden tildækket tilside og lad det trække.
Opvarm de resterende 2 spsk olie og tilsæt risene og steg dem blanke. Tilsæt grøntsagerne og kog dem med et kort øjeblik. Sigt muslingefonden ned i risene og kog let ind inden bouillonen tilsættes. Kog yderligere 15 minutter.
Tag nogle muslinger fra og pil resten ud af skallerne. Fjern skallen på scampierne.
Muslinger tilsættes risottoen og varmes igennem. Smages til med salt og peber.
Anret i en suppetallerken og pynt med musling, scampi og bredbladet persille.
|
|
Opskriften er vist 30703 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2010-02-26 09:12:06 det er en rigtig god rat. lige for en der elsker muslinger. ligesom mig heh heh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne