Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 hjertemuslinger
20 blåmuslinger
3 spsk.olivenolie
2 dl.hvidvin
4 scampi
60 g.blegselleri, fintsnittet
60 g.gulerod, fintsnittet
60 g.porre, fintsnittet
240 g.runde ris (risotto-ris)
4 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Bredbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Muslingerne renses, skylles og befries for skæg. Muslinger som på dette stadie er åbne, kasseres. Opvarm 1 spsk olie og steg muslingerne kort heri. Tilføj hvidvinen, kog op og læg scampi i. Stil gryden tildækket tilside og lad det trække. Opvarm de resterende 2 spsk olie og tilsæt risene og steg dem blanke. Tilsæt grøntsagerne og kog dem med et kort øjeblik. Sigt muslingefonden ned i risene og kog let ind inden bouillonen tilsættes. Kog yderligere 15 minutter. Tag nogle muslinger fra og pil resten ud af skallerne. Fjern skallen på scampierne. Muslinger tilsættes risottoen og varmes igennem. Smages til med salt og peber. Anret i en suppetallerken og pynt med musling, scampi og bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 30692 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-26 09:12:06
det er en rigtig god rat. lige for en der elsker muslinger. ligesom mig heh heh