Scampi fritti

Scampi fritti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
20 scampi
1-2 spsk.mel
 olie eller friturefedt til udbagning
2 æg
 salt
 peber
2 citroner
 lidt bredbladet persille
 
Opskrift:
De rensede scampi drysses i mel. Olie eller friturefedt opvarmes i stor gryde. Æggene piskes sammen med lidt salt og peber. Citronerne skylles og skæres i både. Vend scampierne i æggemassen, og lad det dryppe af. Læg dem portionsvis i den varme olie (180 grader), i 2-3 minutter eller til de er gyldenbrune. Tag de oliebagte scampi op og læg dem på fedtsugende papir. Anret på varm tallerken med citron og bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 21955 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-05 17:13:16
Superlækker.