Scampi fritti
Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
De rensede scampi drysses i mel. Olie eller friturefedt opvarmes i stor gryde. Æggene piskes sammen med lidt salt og peber. Citronerne skylles og skæres i både. Vend scampierne i æggemassen, og lad det dryppe af. Læg dem portionsvis i den varme olie (180 grader), i 2-3 minutter eller til de er gyldenbrune. Tag de oliebagte scampi op og læg dem på fedtsugende papir. Anret på varm tallerken med citron og bredbladet persille.
|
|
Opskriften er vist 21955 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-03-05 17:13:16 Superlækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne