Scampi Gourmet
Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
De fintsnittede champignon ristes i 25 gram smør, finthakkede løg tilsætte. Tomater og saft passeres gennem en fin sigte ned i gryden. Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber, det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i.
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet pande og karry og paprika svitses. De optøede scampi ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. Scampi med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt. Servering: Serveres med ris formet i en stor ring og med scampien i midten. |
|
Opskriften er vist 16511 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne