Scampi Gourmet

Scampi Gourmet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.scampi (varmtvandsrejer)
250 g.champignon
10 chalotteløg
1 ds.tomater
4 spsk.stærk ketchup
1 hønsebouillonterning
2 dl.piskefløde
50 g.smør
1 tsk.karry
1 tsk.paprika
2 dl.hvidvin
 lidt estragon
 salt
 peber
Opskrift:
De fintsnittede champignon ristes i 25 gram smør, finthakkede løg tilsætte. Tomater og saft passeres gennem en fin sigte ned i gryden. Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber, det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i.

Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet pande og karry og paprika svitses. De optøede scampi ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. Scampi med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt.

Servering:
Serveres med ris formet i en stor ring og med scampien i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 16503 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu