Fløde stuvede kartoffler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skæres i tynde skiver, koges hurtigt op med fløden, citronskal og -saft. Osten tilsættes, og massen smages til med salt og peber. Det hele kommes i et ildfast fad og sættes i ovnen på 160-170 grader - mindst 40 minutter - til kartoflerne er møre og fløden cremet.
|
|
Opskriften er vist 21190 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Hansen - 2005-01-01 01:01:01 det er en maget lækker ret :D mama miaaaa Mig - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er sikkert meget god skal jeg ikke kunne sige, men vejledningen til hvordan man skal lave dem, er meget meget ringe, og er ikke beskrevet nøje nok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne