Julesennep
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sennepsfrø Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring vandet i kog og tag gryden af pladen, tilsæt sennepsfrøene og lad det trække i ca. 8–10 timer. Hæld derefter frøene i en blender. Tilsæt vineddike, sukker og salt. Rør blandingen sammen i 3-5 min. Tilsæt olie og evt. estragon eller honning, og rør blandingen i yderligere 2 min.
Tips: Hjemmelavet sennep bliver bedre, hvis den kan stå og modne nogle dage. Senneppen har en lang holdbarhed hvis den opbevares i en tætlukket beholder i køleskab. |
|
Opskriften er vist 49336 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer erling pedersen - 2009-06-28 14:59:02 jeg bor i thailand og savner en god sterk sennep .er der nogen der ved om man kan kobe sennepsfro i thailand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne