Julesennep

Julesennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sennepsfrø

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Julesennep, billede 4 Julesennep, billede 1 Julesennep, billede 2 Julesennep, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.vand
1 dl.Gule Sennepsfrø
 
 spsk.vineddike
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
3 spsk.olie
 evt. 2 tsk. estragon eller 1 tsk. honning
 
Opskrift:
Bring vandet i kog og tag gryden af pladen, tilsæt sennepsfrøene og lad det trække i ca. 8–10 timer. Hæld derefter frøene i en blender. Tilsæt vineddike, sukker og salt. Rør blandingen sammen i 3-5 min. Tilsæt olie og evt. estragon eller honning, og rør blandingen i yderligere 2 min.

Tips:

Hjemmelavet sennep bliver bedre, hvis den kan stå og modne nogle dage. Senneppen har en lang holdbarhed hvis den opbevares i en tætlukket beholder i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 49315 gange,
og udskrevet 857 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-28 14:59:02
jeg bor i thailand og savner en god sterk sennep .er der nogen der ved om man kan kobe sennepsfro i thailand