Juletræ
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Margarine, sirup og farin smeltes i en gryde, til det ikke knaser længere ( må ikke koge ). Stilles til afkøling. Krydderier og natron røres i sammen med æg og halvdelen af melet. Lad dejen hvile til den er kold. Imens laves skabelon af juletræet i pap. Et træ, som er ca 35 cm. højt og ca 25 cm. bredt, passer med dejmængden. Dejen rulles ud i 1 cm.’s tykkelse og skæres ud efter skabelonen med en klejnespore eller kniv. Juletræerne lægges på en smurt bageplade og bages i en 200 grader varm ovn, 8-10 minutter. Lad dem køle helt af på en bagerist, før de dekoreres. Glasur: Rør flormelis og æggehvide til det er sejt. Del evt. portionen og tilsæt frugtfarve efter ønske. Fyld glasuren i kræmmerhuse af bagepapir eller pergament og sprøjt den på. Glasuren skal tørre mindst to timer, til den er helt tør. |
|
Opskriften er vist 15765 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Katja - 2005-01-01 01:01:01 Den smager kanon godt !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne