Nissefryd
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 56298 gange,
og udskrevet 1196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (117 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2023-04-04 17:07:00 I min gamle Frk Jensens kogebog hedder de brogede skærekager og de er bare de allerbedste pia - 2020-12-30 08:41:18 en super smagsfuld småkage ikke bare til jul men til enhver tid. dejen er let at arbejde med og ungerne elsker at være med. tidligere har jeg altid undgået cocktailbær...men her kommer de virkelig til deres ret, det er ikke det sammen uden. laver dobbelt portion og bager over et par gange i løbet af måneden så der altid er friske i kage dåsen. Ulla - 2020-12-02 18:48:38 Vi elsker nissefryd Jeg har lige her til aften lavet dobbelt portion af dejen, jeg rørte den på min fodprofessor, og har lagt dejen i Frost poser. I køleskabet. Vores datter og barnebarn kommer i morgen, så skal vi bage småkager. Christina - 2018-12-08 09:15:20 Lækre julesmåkager. Former til en lang trekant, i stedet for pølse, så bliver småkagerne trekantede - og ligner små pyntede juletræer 🌲 Hakker ikke cocktailbær fint, da det er flotteste, med større stykker. Jette Schockert - 2016-12-17 05:40:30 Det er den bedste småkagedej der findes og man kan varierer hvad man kommer i dejen Jeg har i år brugt kokosmel identitet ene halvdel og marcipan og chokolade i den anden del . De er blevet super Laila Knudsen - 2011-12-05 11:16:43 Jeg kunne aldrig finde på at bage med cocktailbær, men efter jeg har smagt Nissefryd, som er en af de bedste småkager jeg har smagt, er jeg ikke i tvivl, det er da noget af det første jeg ville give mig i kast med. "Manse" - 2005-01-01 01:01:01 Nissefryd er det bedste jeg ved, når det omhandler jule-småkager. Jeg bager dem hvert år, for de er vitterligt en fryd for nissen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne