Hjemmelavet forårsruller

Hjemmelavet forårsruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet forårsruller, billede 4 Hjemmelavet forårsruller, billede 1 Hjemmelavet forårsruller, billede 2 Hjemmelavet forårsruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
250 g.hvidkål
150 g.porre
150 g.løg
1 ds.bambusskud
100 g.champignon
200 g.bønnespirer
4 spsk.olie
125 g.hakket oksekød
125 g.hakket svinekød
4 spsk.sojasauce
4 spsk.sherry
 salt
 cayennepeber
 
10 forårsrullepandekager
 
 Til stegning:
 fritureolie
 
Opskrift:
Fyld:
Skyl hvidkål eller kinakål og porre og skær dem i tynde strimler. Pil og hak løget. Lad bambusskuddene dryppe af og skær dem derefter i fine strimler. Skyl bønnespirerne. Rens champignonerne og snit dem fint.

Varm olien på en stor pande og brun kødet. Tilsæt kål, porre, løg og bambusskud. Lad det svitse i ca. 5 minutter. Derefter hældes svampe og bønnespirer i, og det hele svitses et par minutter. Smag til med soja, sherry eller risvin, salt og cayennepeber.

Fyldet fordeles på pandekagerne, pensl kanterne med en meljævning eller sammepisket æg. Fold dejen sammen om fyldet (se videoklip) og trykkes godt fast, så rullen er helt lukket.

Varm olien i en frituregryde og kog rullerne et par stykker ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Tips:

Vi bruger opskriften på forårsrullepandekager her.

Frysning:
Forårsrullerne kan fryses både rå og stegte, men det er at foretrække rå.

Stegte forårsruller kan genopvarmes i ovnen ved 200 grader ca. 15 minutter.






karakterer:
Opskriften er vist 194002 gange,
og udskrevet 17402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (58 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-04 13:19:06
Hvis man "laver" plads i fryseren, så de færdigt lavet ruller kan ligge og fryse enkeltvis, så kan man pakke dem i poser bagefter. Ja de kan sagtens fryses inden man steger dem helt færdig, husk fyldet jo er tilberedt.

  -   2012-06-26 19:43:42
Skal de frituresteges/i ovnen inden man fryser dem?, eller kan man fryse dem når de er rullede og vente med at friturestege/putte dem i ovnen til når de er taget op igen?

  -   2012-06-15 16:49:56
De kan sagtens fryses. Jeg fryser dem således: et stykke madpapir rundt om hvor rulle, og så i en "madkasse" Så kan de tages op enkeltvis.

  -   2012-01-29 08:54:10
Er de fryseegnet?

  -   2007-01-04 08:51:44
Den er virkelig god, og helt bestemt værd at prøve. Meget bedre en dem man køber. Jeg brugte ikke friture, men bagte dem i stedet i ovnen: pensel godt med olie, 225 grader, vend efter 10 min. og så færdige efter ca. ydereligere 10 min. Meget fine og sprøde. Tilsæt evt. også lidt rejer i fyldt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejen kan købes i mange supermarkeder og invandrerbutikker. Jeg synes den er bedre, og så er det også til en billigpris. Endvidere er der afbilledet hvordan man folder forårsrullerne. jeg synes ikke det er svært.