Slør til is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vand bringes i kog og skummes, hvorefter eddiken tilsættes.
Når sukkerlagen begynder at blive jævn, tages en knækprøve på følgende måde: En pind eller skaftet af en træske dyppes i koldt vand, derpå i sukkerlagen og til sidst igen i vand. Dersom det sukker, der har sat sig på pinden eller træskaftet, er så stift, at det let knækker, er konsistensen tilpas. Gryden tages af ilden og stilles på bordet i en balje med varmt vand. En slørkaster dyppes heri og trækkes frem og tilbage over en stok eller lineal, indtil der har dannet sig en mængde fine tråde. Disse samles og anbringes om eller over isanretningen. Under sløret eller mellem dette kan stikkes marcipanblade. I stedet for en slørkaster kan et metalpiskeris anvendes. Sløret må da anvendes straks, da det bliver sejt i løbet af kort tid. |
|
Opskriften er vist 19394 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Klaus, Albertslund - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mener at dette GUF i bund og grund er det samme som fyldet i flødeboller. Dette fyld laves som almindelig marengsmasse. Du tager (efter behov) 1 á 3 æggehvider og pisker dem grundigt (helt stift) og tilsætter flormelis ca. 50 gr. pr. æggehvide. Dette flormelis piskes i æggehviden. Til sidst tilsætter du evt. rød frugtfarve (eller hvad du selv ønsker grøn/ gul) eller lader den blive som den er - hvid-. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne