Indbagt kotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 80575 gange,
og udskrevet 1717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Irene Golubov - 2021-03-03 07:12:08 de er vild gode , smager dejligt med estragon sovs og små stegte kartofler og grøn salat .. anonym - 2015-08-05 18:00:49 Meget god opskrift. Andet alternativ til kylling som jeg plejer at lave retten med :) Beth - 2012-01-25 18:18:05 Bare følg opskriften, den duer! Smager dejligt. Lav evt. lidt dressing / sovs til. Beth - 2012-01-24 21:06:58 Nem og velsmagende ret. Flot også til gæster. Måske skal der en lille sovs / dressing til? Kommer an på dem salat man vælger. Per - 2012-01-13 17:03:30 For at kunne vise osten på koteletten har vi faktisk vendt den forkert. Butterdej bør altid lægges på samlingen, og det som smøres på kødet bør lægge øverst når først butterdejen lægger på samlingen. Holm - 2005-01-01 01:01:01 Simpelhen dejlig fint mad Tut - 2005-01-01 01:01:01 Fremragende god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne