Citronkager med hindbærcoulis og citron- og vanillesirup
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Citronerne koges i vand i en time. Når de er kølet af, halveres de, og kernerne fjernes. Hak citronerne groft og kom dem i en blender med 1 dl af kogelagen. Blend. Pres derefter citronpureen igennem en sigte.
Hæld sukkeret og æggene i en røremaskines skål og pisk det ved middel hastighed til en tyk creme. Det tager 5-6 minutter. Bland mandlerne med bagepulveret. Hæld blandingen ned til æggemassen og rør i et minuts tid. Dejen hældes op i små smurte forme, ca. 8 cm i diameter og 5 cm høje, som stilles på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 180 grader i 30-35 minutter. Lad kagerne afkøle på en rist og tag dem ud af formene. Skær en tynd skive af toppen, så de kan stå. Drys toppen med enten sukker, flormelis eller blendet karamel. Smelt sukkeret med en blæselampe eller under grillen. Anret kagerne portionsvis og læg ti hindbær i kanten. Dryp hindbær-coulis over hindbærrene. Stænk kagen og hindbærrene med citron- og vaniljesirup.
|
|
Opskriften er vist 13524 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Clara & Ida - 2008-05-23 19:23:09 En rigtig lækker dessert... - men den tar' tid at lave.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne