Sprøde citronsmåkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør sukker og smør hvidt. Tilsæt æg.
Bland revet citronskal og mel og vend det i sukkerblandingen sammen med de hakkede mandler. Sæt dejen på plade ved hjælp af 2 teskeer. Bages ved 200 grader C alm. ovn i 8-10 minutter på næstøverste rille. |
|
Opskriften er vist 38950 gange,
og udskrevet 985 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-01-04 15:48:59 Vi brugte ingen hævemidler, det var perfekt. Anna - 2017-09-10 15:34:48 De er super gode, især hvis man putter noget citronsaft i:)) alle der har smagt dem, elsker dem! anonym - 2015-08-08 14:16:27 Mine yngligs småkager 😋 anonym - 2015-03-22 12:59:33 Super gode, jeg kom lidt natron i som anbefalet, samt en smule vanille. anonym - 2014-11-21 22:38:36 Vil de egne sig til at blive frosset ned? josefine - 2012-12-06 17:11:51 de er gode. put gerne endnu mere citronskald i, samt citronsaft. jeg puttede også natron i (1/2 tsk) og kun 200g sukker og 200g smør. Jeannette - 2011-08-11 12:18:31 Jeg fik ca. 50 men brugte kun 200g af suker margarine og mel og så saft fra en hel citron:) Natasja - 2011-02-13 10:31:09 Vildt gode! Husk lidt natron. Kan anbefales :-) anonym - 2010-12-08 19:56:57 De er virkelig gode! - og tilmed nemme ja... Opkriften er gemt, og skal laves igen og igen og igen. : ) christian - 2010-03-14 14:24:50 Hvor mange kan der blive? Gurli. - 2009-11-23 11:02:10 Jeg kom en ½ tsk natron i de blev rigtig gode de er så friske i smagen ja noget af en smagsoplevelsse.Min mand er helt vild med dem, så nu bager jeg lige nogle igen.Karakter 9,9 her fra. Gurli. - 2009-10-14 11:26:22 Skal der hverken natron eller bagepulver i?? Camilla - 2005-01-01 01:01:01 er god til børn over 10 anonym - 2005-01-01 01:01:01 De er nemme at lave, og smager som hjemmebagte småkager skal smage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne