Hakonskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Læg melet i en bunke på bordet. Hak fedtstoffet un i melet og tilsæt sukkeret. Ælt dejen hurtigt sammen med vanilien. Form den til en pølse ca. 4 cm i diameter. Rul pølsen i tesukker og stil den koldt (i et par timer). Skær dejen i ca ½ cm tykke skiver og læg dem på en smurt plade.
Bages ved 200° i 8 minutter |
|
Opskriften er vist 19494 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth Bjerrum - 2006-12-22 07:33:17 Det er skønt at kunne finde sådan en dejlig, gammel opskrift på nettet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne