Kokoskarameller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Honning, kokosmel og fløde varmes op til kogepunktet under kraftig omrøring. Der skrues ned for varmen, og massen koges videre under stadig kraftig omrøring. Stødt vanilje tilsættes. Karamelmassen hældes i en godt smurt bradepande, og når den er halvkold, skæres den i terninger. Karamellerne afkøles og lægges i lufttætte poser.
|
|
Opskriften er vist 17501 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer K. & L - 2005-01-01 01:01:01 Vi kan ikke få opskriften til at virke - den stivner simpelthen ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne