Pebermynte konfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld den pasteuriserede æggehvide i en skål og tilsæt pebermyntesmagen. Rør den siede flormelis i indtil massen bliver fast og tør og nemt kan bearbejdes.
Tag små stykker af blandingen og lav kugler med håndfladen. Sæt kuglerne på et stykke vokspapir og tryk let på dem med en paletkniv så de bliver lidt flade. Lad konfektstykkerne tørre et koldt sted. Når de er helt tørre kan de pensles med lidt mørk, smeltet chokolade hvis man har lyst. |
|
Opskriften er vist 117888 gange,
og udskrevet 2062 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (44 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-12-12 21:17:20 Hvor mange bliver der ud af en portion ? hummel - 2016-12-21 12:06:44 mums har hvert år til jul spist dem siden jeg var helt lille nu er jeg 52 og de er stadig lige gode Anne - 2016-12-19 16:58:34 Skal æggehviderne piskes? Katrine - 2012-12-21 21:47:28 De er helt vildt gode!.. anonym - 2012-12-04 18:53:34 hvor længe kan de holde sig på køl Inga - 2011-12-20 11:45:56 Til dem som ikke bryder sig om marzipan er dette er en fantastisk dejlig julekonfekt. anonym - 2011-12-18 16:15:20 brug evt. den tomme plastik indsats fra toffifee til at hælde massen op i og du får den halv runde form nemt og hurtigt Per - 2011-12-16 10:24:31 Vi trykkede en chokoladeknap ned i med det samme, så behøver man heller ikke paletkniv. Kathrine - 2011-12-02 20:46:08 De er ikke lige mig, men min lillebror på 15 elsker dem! :-) anonym - 2010-11-25 15:26:01 Det smager mega godt. Og jeg er 31. Tobias - 2007-01-20 18:27:02 jeg eeelsker det det er det bedste jeg har smagt i mit liv... Simone - 2007-01-20 18:24:56 Det er faktisk det bedste jeg har smagt i hele mit liv seriøst...Jeg er godt nok kun 9 år såå jeg har nok ikke smagt al verdens mad! he he |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne