Russiske karameller

Russiske karameller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Karameller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 ½ kopperbrun farin
1 kopsmør
1 spsk.vand
1 ¼ kopkaffefløde
1 spsk.rosenekstrakt (kan købes på apoteket)
 nogle dråber Vaniljeessens
 
Opskrift:
Kom farin, smør og vand i en gryde og varm forsigtigt til alle ingredienserne er smeltet. Øg varmen og bring massen i kog. Tilsæt fløde, rosen og vanilleessens og rør det sammen. Lad blandingen til temperaturen når 120º på et sukkertermometer eller danner en hård kugle når en lille smule kommer i koldt vand. Tag gryden af varmen og lad massen gå af kog inden den hældes i en velsmurt bradepande. Lad den køle af. Skær karamelmassen i stykker når den er delvis stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 24107 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu