Russiske karameller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Kom farin, smør og vand i en gryde og varm forsigtigt til alle ingredienserne er smeltet. Øg varmen og bring massen i kog. Tilsæt fløde, rosen og vanilleessens og rør det sammen. Lad blandingen til temperaturen når 120º på et sukkertermometer eller danner en hård kugle når en lille smule kommer i koldt vand. Tag gryden af varmen og lad massen gå af kog inden den hældes i en velsmurt bradepande. Lad den køle af. Skær karamelmassen i stykker når den er delvis stivnet.
|
|
Opskriften er vist 24111 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne