Hjemmelavet nougat eller nougatkonfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Sukkeret sættes over blusset på en pande.
Når det begynder at blive lysebrunt, tilsættes de tørrede og hakkede mandler, hvorefter det sammenrøres.
Når sukkeret har fået karamellugt, hældes det på en smurt marmorplade eller bageplade og skæres, når det er noget afsvalet, i stænger eller firkanter og kan overtrækkes med chokolade.
Nougat kan, når den er stiv og tør, stødes og anvendes i is, fromage, smørcreme og lignende. Opbevares på et tørt sted i en tætsluttende blikdåse. |
|
Opskriften er vist 25928 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer KatjaLP - 2010-11-05 23:51:55 Meget forvirrende kizzz - 2005-01-01 01:01:01 for tørt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne