Hjemmelavet nougat eller nougatkonfekt

Hjemmelavet nougat eller nougatkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.sukker
65 g.mandler
 
Opskrift:
Sukkeret sættes over blusset på en pande. Når det begynder at blive lysebrunt, tilsættes de tørrede og hakkede mandler, hvorefter det sammenrøres. Når sukkeret har fået karamellugt, hældes det på en smurt marmorplade eller bageplade og skæres, når det er noget afsvalet, i stænger eller firkanter og kan overtrækkes med chokolade.

Nougat kan, når den er stiv og tør, stødes og anvendes i is, fromage, smørcreme og lignende. Opbevares på et tørt sted i en tætsluttende blikdåse.





karakterer:
Opskriften er vist 25927 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-05 23:51:55
Meget forvirrende

  -   2005-01-01 01:01:01
for tørt