Lamkølle i grøntsagssauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen gnides med salt og peber og brunes i en gryde i margarinen.
Grøntsagerne skæres i små tern og tilsættes. Vand hældes ved og lammekøllen steger ca. 1 1/4 time under låg til den er mør. Køllen tages op og pakkes i alufolie, mens grøntsagsskyen jævnes med majsstivelse og smages til med salt og peber. Køllen skæres i skiver og serveres med grøntsagsskyen samt kartofler eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne