Marcipan-smørrebrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Marcipan udrulles tyndt og udstikkes med en kniv eller en udstikker af form som et stykke brød og lægges på et fad eller lignende.
Henstilles ved stuetemperatur og vil være stift i løbet af nogle timer.
Som skorpe pensles marcipanen med lidt brun farve eller kakao, og stykkes smøres derefter med glasur (sigtet flormelis udrørt med lidt koldt vand) tilsat nogle dråber gul frugtfarve (som smør). Efter ¼ times henstand belægges smørrebrødet med afskårne pølseskiver, ost æg eller lignende. |
|
Opskriften er vist 20619 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2017-12-20 07:52:20 Dem husker jeg fra bagerens disk i 1960'erne. Jeg syntes dengang de så spændende ud. Tina - 2007-03-29 20:02:25 Det er en utrolig morsom idé. Jeg er helt vild med idéen. Og det smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne