Marcipan-æggeskiver
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Marcipan æltes med så meget gul og rød farve, at det ligner en æggeblomme, og trilles derefter i en lang pølse.
Ufarvet marcipan trilles i ca. 2 cm. tykkelse, fugtes med lidt koldt vand og lægges som et lag omkring den gule pølse. Af denne udskæres nu skrå skiver, som lægges på smørrebrødet. |
|
Opskriften er vist 16638 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne