Marcipan-cervelatpølse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Marcipan æltes med rød frugtfarve og groft hakkede mandler, udrulles og fugtes med ganske lidt koldt vand.
Nogle tynde pølser af ufarvet marcipan lægges herpå med nogle cm. mellemrum. Det hele sammenrulles med forsigtighed, og pølsen anbringes nu over et stykke ufarvet, udrullet marcipan, der ligeledes må være fugtet med lidt koldt vand, og dette rulles om leverpølsen. |
|
Opskriften er vist 16764 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne