Marcipan-cervelatpølse

Marcipan-cervelatpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 marcipan
 rød frugtfarve
 groft hakkede mandler
 koldt vand
 
Opskrift:
Marcipan æltes med rød frugtfarve og groft hakkede mandler, udrulles og fugtes med ganske lidt koldt vand.

Nogle tynde pølser af ufarvet marcipan lægges herpå med nogle cm. mellemrum. Det hele sammenrulles med forsigtighed, og pølsen anbringes nu over et stykke ufarvet, udrullet marcipan, der ligeledes må være fugtet med lidt koldt vand, og dette rulles om leverpølsen.





karakterer:
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu