Marcipan-rullepølse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Marcipan deles, farves med forskellige røde farver og udrulles tyndt.
Ligeledes udrulles et tyndt lag ufarvet marcipan.
Dette anbringes først på bordet og fugtes med ganske lidt koldt vand.
Herover lægges de forskellige farvede lag, der ligeledes fugtes med lidt koldt vand og overstrøs med kakao.
Hvert enkelt lag anbringes, så de når ca. 3 cm. indenfor det nærmeste underliggende marcipanstykke. Det hele sammenrulles tæt, og med et tykt sejlgarnsbånd afsættes nu skrå striber i pølsen. |
|
Opskriften er vist 23138 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Mon ikke det er konditorfarver nana - 2005-01-01 01:01:01 hvad mener du med røde farver? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne