Marcipan-asparges
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Marcipan trilles i lange pølser og tilspidses lidt i den ene ende.
Med en saks afklippes små stykker marcipan, og på denne måde dannes hovedet.
Dette farves lidt med vat, dyppet i røde og grønne, tørre konditorfarver.
Asparges gives kun en antydning af farve.
|
|
Opskriften er vist 18521 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne