Dadler, fyldte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Konfektdadler befries for sten, og i stedet for disse anbringes en lille strimmel af marcipan.
Dadlen lukkes halvt om denne, og det hele trilles i perlesukker. |
|
Opskriften er vist 28820 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Anja Christensen - 2011-12-16 10:25:31 Så vidt jeg har forstået, indeholder alm. marcipan gluten. Man skal i stedet købe den sukkerfri marcipan der er møntet på diabetikere, den er glutenfri. Dorthe - 2008-12-19 20:27:07 Kom både marcipan og nougat i luk dadlen og dyp i smeltet chokolade, Det er kræs lyn - 2007-11-18 14:08:41 dyp dem i smeltede chokolade, så bliver de super lækker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man triller dadlen i smeltet chokolade og kokos smager den ekstra godt. Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Dadlen smager bedst hvis den dyppes i overtrækschokolade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne