Dadler, fyldte

Dadler, fyldte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 konfektdadler
 marcipan
 perlesukker
 
Opskrift:
Konfektdadler befries for sten, og i stedet for disse anbringes en lille strimmel af marcipan.

Dadlen lukkes halvt om denne, og det hele trilles i perlesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 28923 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-16 10:25:31
Så vidt jeg har forstået, indeholder alm. marcipan gluten. Man skal i stedet købe den sukkerfri marcipan der er møntet på diabetikere, den er glutenfri.

  -   2008-12-19 20:27:07
Kom både marcipan og nougat i luk dadlen og dyp i smeltet chokolade, Det er kræs

  -   2007-11-18 14:08:41
dyp dem i smeltede chokolade, så bliver de super lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis man triller dadlen i smeltet chokolade og kokos smager den ekstra godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dadlen smager bedst hvis den dyppes i overtrækschokolade.